Percussiedagen

Ja, ik kom ook naar de percussiedagen met Abraham Kwabena Mensah, op 6-7-8 maart 2020!!

 
1 Begin 2 Voltooid

Kosten

Vrijdagavond: € 15.
Zaterdag of zondag: € 70.
Combikorting: vrijdag + zaterdag: € 80, vrijdag + zondag: € 80, zaterdag + zondag: € 125, hele weekend: € 130.

Prijzen zijn inclusief het gebruik van een drum (voor degenen die geen eigen drum meenemen), en exclusief drankjes en lunch.

Algemene Voorwaarden

Annulering

Als je je aanmelding onverhoopt wilt/moet annuleren, dan krijg je tot 4 weken voor aanvang van de Percussiedagen je deelnemersbijdrage 100% retour. Tot 2 weken voor aanvang van de Percussiedagen krijg je 50% retour en daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd, tenzij iemand van de wachtlijst of een ander je plaats kan innemen. (Dit laatste uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van Wilde Gans Zang en Percussie.)

Bij overaanmelding wordt je aanmelding op een wachtlijst genoteerd, voor het geval iemand anders zich terugtrekt en krijg je je deelnemersbijdrage na afloop van de Percussiedagen teruggestort.

In alle gevallen waarin deze informatie niet voorziet, beslist Wilde Gans Zang en Percussie.

Aansprakelijkheid

Deelname aan deze Percussiedagen en de tijdens deze dagen aangeboden activiteiten geschiedt op basis van vrijwilligheid en op eigen risico. Wilde Gans Zang en Percussie biedt deze dagen en de aangeboden activiteiten geheel vrijblijvend aan, en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of vermissingen, in welke vorm dan ook.